Önder Hotel

Önder Hotel

Önder Hotel

Önder Hotel

Hotelimiz Pınarhisar merkezinde bulunmaktadır. Siz değerli müşterilerimize Önder hotel çatısı altında en güzel hizmeti vermek için çalışıyoruz.

 

Pınarhisar'ın ilk çağlara uzanan bir geçmişi vardır. O devirlerde soğuk ve sıcak kaynak suları ile ünlüydü. Doğa ve tarihi mekanları iç içe olan bir kenttir Pınarhisar. Aynı zamanda verimli topraklara sahip olan ilçe de tarım, hayvancılık, meyvecilik ve sebzecilik önemli yer tutmaktadır.


İlçe merkezinde çimento ve kireç fabrikaları bulunmaktadır. İlçenin Kaynarca ve Yenice Belde Belediyeleri vardır. Kaynarca geçmişte soğuk ve sıcak su kaynakları ile anılırdı. En kaliteli pirincin Kaynarca Ovası'nda yetiştiği söylenmekte olup, Helenler’den beri insanların, burada yaşadıkları bilinmektedir.


Trakyanın şirin ve en sakin ilçelerinden biri olan Pınarhisar'da konaklama ihtiyacı duyan misafirlerimizin için yaz aylarında daha serin bir ortamda konaklamaları için tüm odalarımızda klima sistemi mevcuttur. Klima sistemli odalarımızda tüm misafirlerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır.


İletişim için lütfen buraya tıklayın.